Personvernerklæring

 

Hva slags informasjon samler vi inn?

Vi mottar, samler inn og lagrer all informasjon du skriver inn på nettstedet vårt eller gir oss på annen måte. I tillegg samler vi inn IP-adressen (Internet Protocol) som brukes til å koble datamaskinen din til Internett.

Vi kan bruke programvareverktøy til å måle og samle inn øktinformasjon, inkludert svartid på sider, lengde på besøk på bestemte sider, informasjon om sideinteraksjon og metoder som brukes til å bla bort fra siden. Vi samler også personlig identifiserbar informasjon (inkludert navn, e-post, kommunikasjon, kommentarer, tilbakemeldinger, anmeldelser) via skjemaene du fyller ut til bruk for å kunne kontakte deg i forbindelse med meldinger eller kurs.

Hvordan samler vi inn informasjon?

Når du sender oss en melding eller tar kontakt via kontaktskjemaer gjennom nettstedet vårt, som en del av prosessen, samler vi inn personlig informasjon du gir oss, for eksempel navn, adresse og e-postadresse. Din personlige informasjon vil bare bli brukt av de spesifikke grunnene som er angitt ovenfor.

 

Hvorfor samler vi inn slik personlig informasjon?

Vi samler inn slik ikke-personlig og personlig informasjon for følgende formål:

  • Å tilby og betjene tjenestene våre

  • For å gi brukerne løpende kundesupport og teknisk støtte

  • For å kunne kontakte våre besøkende og brukere med generelle eller personaliserte tjenestemessige varsler og salgsfremmende meldinger

  • For å lage aggregerte statistiske data og annen samlet og / eller utledet ikke-personlig informasjon, som vi eller våre forretningspartnere kan bruke til å levere og forbedre våre respektive tjenester

  • For å overholde gjeldende lover og regler

 

Hvordan lagrer, bruker vi, deler og avslører besøkendes personlige informasjon?

Vårt firma er vert på Wix.com-plattformen. Wix.com gir oss den elektroniske plattformen som lar oss markedsføre våre tjenester til deg. Dataene dine kan lagres gjennom Wix.coms datalagring, databaser og de generelle Wix.com-applikasjonene. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur. 
Dataene du legger inn via skjemaer blir også sendt til en mailadresse slik at vi kan motta din beskjed eller påmeldinger i forbindelse med kurs, RUH, varslinger eller annen informasjon du gir oss.

 

Hvordan kommuniserer vi med besøkende?

Vi kan kontakte deg for å løse en tvist, for å avstemme dine meninger gjennom spørreundersøkelser, for å sende oppdateringer om selskapet vårt, eller som ellers nødvendig for å kontakte deg for å håndheve avtalen, gjeldende nasjonale lover og enhver avtale vi måtte ha med deg. For disse formål kan vi kontakte deg via e-post, telefon, tekstmeldinger og post.

 

Hvordan bruker vi informasjonskapsler og andre sporingsverktøy?

Vi benytter Google Analytics eller andre applikasjoner for å analysere antall besøkende på nettsidene våre og hvilke sider og/eller innlegg som er lest.

Du kan lese mer om hva informasjonskapsler er her: https://www.allaboutcookies.org/

 

Hvordan kan besøkende på nettet trekke tilbake sitt samtykke?

Hvis du ikke vil at vi skal behandle dataene dine lenger, kan du kontakte oss ved å ringe oss eller sende oss en e-post.

 

Oppdateringer av personvernregler

Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre denne personvernerklæringen, så gå gjennom den ofte. Endringer og avklaringer vil tre i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på nettstedet. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi varsle deg her at den er oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen, vi bruker og / eller avslører den. 

 

Spørsmål og kontaktinformasjon

Gyldig kontaktinformasjon vil alltid finnes på hjemmesidens forside.